UKK

Kuopiorock juhlitaan taas 29.-31.7.2021. Jos sydän lyö Rokille, voit näyttää tukesi hoitamalla festarilipun tapahtumaan nyt ja samalla tuet Rokin tulevaisuutta. Kuopiorock haluaa kiittää jo tässä vaiheessa teitä rakkaita, uskollisia lipun ostaneita ja 2020 lipun säilyttäneitä, teitä on iso porukka – Rokki kuuluu kaikille ja yhessä tästä selvitään! ♥

Mikäli olet ostanut ja säilyttänyt lippusi vuonna 2020, se käy sellaisenaan vuoden 2021 Rokkiin!

Rokkiin on vielä aikaa ja teemme suunnitelmallista työtä tapahtumien turvallisuuden ja turvallisuuden tunteen lisäämiseksi. Tulemme kesällä 2021 tehostamaan erityisesti alueellista siivousta. Lisäämme tapahtumaan käsien desinfiointipisteitä ja pintojen desinfiointia maksimoidaan. Teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelemme toimintojamme viranomaisohjeistusten mukaisesti. Nelonen Media Live on vastuullinen tapahtumajärjestäjä, ja tärkein prioriteettimme on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Kaikki lipputyypit myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi.

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Kuopiorockiin 2022. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Kuopiorockin päiväkohtainen ohjelma on nyt julkaistu!

VIP-liput ovat loppuunmyyty.

Kuopiorock järjestetään vasta loppukesästä. Tämän hetken terveysturvallisuuskehitys näyttää hyvältä. Uskomme että Rokki tulee olemaan mahdollista järjestää täysimääräisenä ja turvallisesti, ja siksi emme voi tässä kohtaa avata lipunpalautus- tai siirto-oikeutta. Seuraamme tilanteen kehittymistä päivittäin ja teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa. Toteutamme tapahtuman vain, jos se on mahdollista vastuullisesti toteuttaa. Jos tapahtuma peruuntuu kokonaan, avautuu mahdollisuus siirtää lippu ensi vuodelle tai saada rahat takaisin.

Tapahtumassa mukana