Liput ja sisäänpääsy

Kuopiorock järjestetään järjestyksessään 20. kertaa Kuopion Väinölänniemellä 27.-29.7.2023. 2023 vuoden liput ovat myynnissä. Liput myy Tiketti ja Lippu.fi

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Rannekkeiden ennakkovaihto

Kaikki ennakkoliput vaihdetaan rannekkeeksi, joka toimii tapahtuman aikana pääsylippunasi. Ranneke on henkilökohtainen, ja sillä pääsee liikkumaan vapaasti festivaalialueelta pois ja takaisin sisään. Festivaali ei korvaa hajonnutta / hävinnyttä ranneketta, vaan siitä tulee pitää itse huoli. Lippuja voi vaihtaa rannekkeiksi joko portilla tai sitten Kuopiorockin rannekkeiden ennakkovaihtopisteessä.

Leirintäliput vaihdetaan leirinnän vastaanotossa. Samalla saat vaihdettua myös festivaalilippusi rannekkeeksi.

Ranneke laitetaan ennakkovaihtopisteellä ja tapahtuman portilla suoraan käteen, joten kaverin ranneketta ei voi noutaa pisteeltä.

Kuopiorockin ohjelman suositusikäraja on 12 vuotta, mutta kaikenikäinen rokkikansa on tervetullut tapahtumaan. VIP-liput ja anniskelualueet K-18. Lapsille ja nuorille löytyy lippukaupasta omat lippunsa. Lastenlippu on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille.

Yli 70 -vuotiailla on tapahtumaan ilmainen pääsy, mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty. Ilmaisliput tulee noutaa festarin lipunmyynnistä henkilöllisyystodistusta vastaan. Rock!

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana