Palvelut ja tilat

Tapahtuma-alueen kartta julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Voit poistua päivän aikana festivaalialueelta ja rannekkeella pääset takaisin sisään.

Alueelle pääsee parhaiten Kuopion keskustasta kävellen tai taksilla. Alueen välittömässä läheisyydessä ei ole valvottua pysäköintialuetta asiakkaille. Suosittelemme jättämään auton esimerkiksi Toriparkkiin, lisätietoa: www.kuopionpysakointi.fi

Festivaalialueella on helppo kulkea esimerkiksi pyörätuolilla, ja jokaisen lavan yhteydestä löytyy invakoroke. Paikalta löytyy myös invawc:eitä. Myynnissä on erilliset liput avustajan kanssa pyörätuolilla festivaalialueelle saapuville asiakkaille. Mukana tulee olla ystäväkortti, EU:n vammaiskortti tai muu vastaava tosite avustajan pääsemiseksi alueelle.

Tapahtuman aikana löytotavaroita voi kysellä alueen sisällä infopisteeltä ja alueen ulkopuolella narikasta niiden aukioloaikoina.

Infopisteelle ja narikkaan jääneet tavarat toimitetaan festivaalin jälkeen sunnuntaina Savon Löytötavaratomistoon:

Minna Canthin Katu 23, Kuopio
060092111 (palvelumaksu 1,98€/min +pvm)

Festarin portilla toimii koko festivaalin ajan narikka, johon voit jättää festivaalialueelle sopimattomat tavarat ja isoimmat kantamukset.

Festivaalialueella on käytössä tölkkipantti. Juoman oston yhteydessä maksetaan 1€ tölkkipantti, jonka saa takaisin joko palauttamalla tölkin baaritiskille tai tölkkipanttiteltalle. Tämähän tarkoittaa sitä, että tölkkien kuljettaminen anniskelualueelta ulos ja takaisin on kielletty. Maksimipalautusmäärä yhdellä kertaa on 5 tölkkiä/hlö.

Tapahtumassa mukana