Palvelut ja tilat

ALUEKARTTA

Rokki maailman kartalla! Tsekkaa Rokin synttärivuoden alue ja saavu ajoissa paikalle. Tänä vuonna mm. Keiliniemi on otettu kokonaan asiakaskäyttöön ja aluetta suunniteltu sen mukaan, että liikkuminen eri alueilta toiselle on sujuvaa.

Klikkaa kartta auki linkistä, niin näet koko festarialueen!
Kuopiorock kartta 2021 (pdf)

Festivaalialue on helppokulkuista, ja siellä pääsee kulkemaan hyvin myös pyörätuolilla. Päälavojen yhteydestä löytyy invakorokkeet pyörätuolia käyttäville. Tapahtuma-alueelta löytyy esteettömiä invavessoja. Invawc:t löytyvät invakorokkeiden vierestä, sekä VIP-sisäänkäynnin läheisyydestä. Niiden sijainnit on myös merkitty tapahtuman karttaan. Tapahtuman VIP-alueelle on esteetön pääsy.

Kuopiorockissa ei ole invaparkkipaikkoja, mutta inva-tunnuksella varustetut autot päästetään ajamaan lähelle porttia. Ajo tapahtuu Satamakatua pitkin. Tapahtuma-alueella on levähdyspaikkoja kulkuväylien varrella.

Pyörätuolilippu on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, joilla on jokin rajoite, esimerkiksi kehitys- tai näkövamma, ostavat tavallisen lipun. Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi rannekkeen noudon yhteydessä. Mukana tulee olla ystäväkortti, EU:n vammaiskortti tai muu vastaava tosite avustajan pääsemiseksi alueelle. Esteettömyysasioissa voit ottaa yhteyttä sähköpostilla info@kuopiorock.fi. Tapahtuman selkokielinen info löytyy täältä.

Tapahtuman aikana löytotavaroita voi kysellä alueen sisällä infopisteeltä ja alueen ulkopuolella narikasta niiden aukioloaikoina.

Infopisteelle ja narikkaan jääneet tavarat toimitetaan festivaalin jälkeen sunnuntaina Savon Löytötavaratomistoon:

Minna Canthin Katu 23, Kuopio
060092111 (palvelumaksu 1,98€/min +pvm)

Festarin portilla toimii koko festivaalin ajan narikka, johon voit jättää festivaalialueelle sopimattomat tavarat ja isoimmat kantamukset.

Festivaalialueella on käytössä tölkkipantti. Juoman oston yhteydessä maksetaan 1€ tölkkipantti, jonka saa takaisin joko palauttamalla tölkin baaritiskille tai tölkkipanttiteltalle. Tämähän tarkoittaa sitä, että tölkkien kuljettaminen anniskelualueelta ulos ja takaisin on kielletty. Maksimipalautusmäärä yhdellä kertaa on 5 tölkkiä/hlö.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme uudistaneet myös kierrätystoimintaamme. Tapahtumassa on uusitut kierrätyspisteet sekä selkeät kyltitykset, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtumassa kierrätetään energia-, lasi-, metalli-, bio- ja pahvi/kartonkijätteet. Näiden lisäksi kasvomaskeille löytyy omat roska-astiat. Kaikkien kierrätyspisteiden yhteydessä on käsien desinfiointimahdollisuus.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

Tapahtumassa mukana