Saapuminen

Kuopiorock järjestetään luonnonkauniilla Väinölänniemellä Kuopiossa.Parhaiten pääset perille keskustasta kävellen. Laitappa vaikka luurisi navigointisovellukseen osoite Lappalaisenkatu 2, käppäile keskustasta Sepänkatua pitkin rantta kohti ja avot, ootkin jo saapunut Kuopiorockin pääportille!

Festivaalialueella on anniskelualueita, narikka, infopiste, vesipiste, uimaranta, ruokakojuja, merkkarimyyntipiste sekä muita myyntikojuja. Lisäksi alueella järjestetään oheisohjelmaa. Rokkialueen anniskelualueet ovat K-18. Myös festivaalin Osuma VIP-alue on K-18.

VR

Juna on huoleton ja vihreä tapa matkustaa festarialueelle. Muista napata junalippu ajoissa, niin pääset aloittamaan festaritunnelman jo matkalla. Festarialueen lähin juna-asema on Kuopio.

VR Matkahaku

Taksi

Kuopion Taksiykköset on virallinen rokkitaksi myös tänä vuonna! Ykkösasiamme on tarjota laadukas ja luotettava kuljetus jokaiselle asiakkaallemme paikallistuntemuksemme sekä siistien kuskiemme ja autojemme avulla. Tilaa taksien ykkönen tilausnumerosta 0200 111 01. Tavoitat meidät Kuopiorockin aikaan myös pääporttien läheltä Taksiykkösten omalta rokkitolpalta!

VILKKU – Paikallisliikenteen bussit

Vilkun bussit kuljettavat rokkikansaa koko tapahtuman ajan! Torstaina ajetaan perjantain aikatauluilla ja yövuoroille on varattu lisäautoja. Tarkemmat tiedot, vuorojen aikataulut ja liput löydät Vilkun sivuilta osoitteesta: https://vilkku.kuopio.fi/

Tapahtumassa mukana