Majoitus

HOTELLIIN

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Majoitu mukavasti lähellä Kuopiorock -aluetta ja nauti olostasi.
Varaukset netistä www.sokoshotels.fi

YHTEYSTIEDOT

Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio
puh. +358 (0)10 762 9500
(puhelun hinta 0,0835 €/
puhelu + 0,1209 €/min, alv 24%)
e-mail: sales.kuopio@sokoshotels.fi
www.sokoshotels.fi

Tervetuloa nautiskelemaan rennon mutkattomasta fiiliksestä Ravintola Ehtaan, sijaitsemme vain kivenheiton matkan päässä festarialueelta. Täytä vatsa rokkiannoksilla tai hörppää viilentävä huurteinen karkeloinnin lomassa! Rok Rok! RokkiMenu myynnissä 27. – 29.7.2023.

Muita alueen hotelleja, kesäkoteja, matkustajakoteja ja hostelleja voi katsella tämän hienon sivuston kautta:  www.kuopiotahko.fi

LEIRINTÄALUEELLE

Festivaalilla on oma leirintäalue, joka sijaitsee festarialueen läheisyydessä Kuopionlahden kentällä (Osoite Vuorikatu 1).
Leirinnän aukioloajat ilmoitamme lähempänä tapahtumaa.

LIPUT

Caravanpaikka to-su 60€
Matkaajalippu to-su 85€
Autopaikka to-su 40€
Telttapaikka normaali teltta to-su 30€
Telttapaikka puolijoukkueteltta 70 €

Leirintälippu to-su 30 euroa

Jokaisella leirintäalueella yöpyvällä tulee olla joko kolmen päivän tai kahden päivän festivaalilippu. Lisäksi jokainen majoittuja tarvitsee vähintään henkilökohtaisen leirintälipun. Myös jokainen auto, teltta, caravan -auto ja vaunu, ja linja-auto (tai vastaava suuri ajoneuvo) tarvitsevat oman lippunsa riippuen siitä, mitä kaikkea on tuomassa festivaalialueelle. Jokaiselle majoitusvaihtoehdolle on siis myynnissä oma majoituslippu, jonka avulla takaamme esimerkiksi turvavälien toteutumisen sekä palvelujen sujuvuuden.

Leirintäalueella asiakkaita palvelevat muun muassa wc-tilat, suihkukontit, nuotiopaikka ja leirinnän vastaanotto. Leirintäalue on vain Kuopiorockin asiakkaille, joten sinne ei ole pääsyä ilman festivaalilippua.   


Esim! 4 henkeä majoittuu yhteisessä teltassa, ei autoa: he hankkivat 4 x festivaalilippu, 4 x leirintälippu, 1 x telttapaikka.
Esim 2!  3 henkeä majoittuu caravan -autossa: he hankkivat 3 x festivalilippu, 3 x leirintälippu, 1 x caravan -paikka.

TURVALLISUUS

Leirinnässä on tiettävästi rento meininki, ja siellä saa rokkikukot nautiskella autenttisesta festarifiiliksestä Kallaveden tuntumassa. Jotta kaikki selviytyisi leirintäreissusta ehjin nahoin, ja ihan yleisen viihtyvyyden vuoksi, on seuraavat asiat leirintäalueella kielletty:

  • tulenteko, grillit ja muut vastaavat välineet
  • kotieläimet (…ja toki villieläimet myös)
  • paviljongit ja vastaavat kyhäelmät

Niinkuin festarialueella, kelta- ja punaliiviset sedät ja tädit ovat järjestyksenvalvojia, ja heidän ohjeitaan tulee noudattaa. He tekevät työtään meidän kaikkien hyväksi.

PALVELUT

Leirinnän asiakkailla on käytössä WC:t ja suihkut. Alueelta löytyy myös vesipiste.

Keskustan alueella on useita lähikauppoja joista saa evästä leirintäalueelle.

Tapahtumassa mukana