Majoitus

KUOPIOROCKIN LEIRINTÄALUE

Festivaalilla on oma leirintäalue, joka sijaitsee festivaalialueen läheisyydessä Kuopionlahden kentällä (Osoite Vuorikatu 1). Leirintäalueen ikäraja on 18 vuotta.

Leirintäalueella voit majoittua teltassa, karavaaniautossa tai -vaunussa tai matkaaja-autossa.

Huomioithan että jokaisella seurueen jäsenellä tulee olla majoittumispäivästä tapahtuman loppuun asti voimassa oleva festivaali- ja leirintälippu. Torstain tai perjantain päivälipuilla TAI 2 päivän TO-PE lipulla ei ole pääsyä Kuopiorockin leirintäalueelle. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta ”info”.

Kuopiorockin leirintäalue on tilapäinen, tapahtumakäyttöön suunniteltu alue, joten se ei ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin. Kuopiorockin suosittu leirintäalue tarjoaa helpon, viihdyttävän ja mukavan vaihtoehdon festivaalilla majoittumiseen. Leirintäalue rakentuu kivenheiton päähän tapahtuma-alueesta, joten siirtyminen keikoille rantaraittia pitkin on sujuvaa ja nopeaa. Huomaathan, että leirintäalueen ikäraja on 18 vuotta. Henkilöllisyystodistus tarkistetaan tarvittaessa leirintäalueen vastaanotossa.

Leirintäalueella voit majoittua teltassa, karavaaniautossa tai -vaunussa tai matkaaja-autossa. Kaikki majoituspaikat ovat myynnissä Tiketissä! ja lippukohtaiset infot paikoista löydät tältä sivustolta. Lunasta paikkasi ajoissa, sillä viime kesänä leirintäalue oli loppuunmyyty!

Kuopiorockin leirintäalue on tarkoitettu ainoastaan Kuopiorockin asiakkaille – sinne ei pääse ilman majoittumispäivästä tapahtuman loppuun asti voimassa olevaa festivaalilippua.

 • 3 päivän lipulla leiriytyminen on sallittu torstaista klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00
 • 2 päivän PE-LA lipulla leiriytyminen on sallittu perjantaista klo 10.00 – sunnuntaihin klo 12.00
 • Lauantain päivälipulla leiriytyminen on sallittu lauantaista klo 10.00 – sunnuntaihin klo 12.00

Torstain tai perjantain päivälipuilla TAI 2 päivän TO-PE lipulla ei voi leiriytyä Kuopiorockin leirintäalueella.

Festivaalilipun lisäksi jokainen majoittuja tarvitsee  henkilökohtaisen leirintälipun, joka kannattaa sujauttaa ostoskoriin jo majoituspaikkaa ostaessa.

Myös jokainen auto, teltta, karavaaniauto ja -vaunu, ja linja-auto (tai vastaava suuri matkaaja-ajoneuvo) tarvitsee oman lippunsa. Jokaiselle majoitusvaihtoehdolle on myynnissä oma majoituslippu, jonka avulla takaamme esimerkiksi turvavälien toteutumisen sekä palvelujen sujuvuuden. Selaamalla sivua alaspäin löydät lisätietoa eri lipputyypeistä.

Homma pähkinänkuoressa:
– Jos olet hankkinut to-la lipun, voit saapua leirintään torstaina. Jos olet hankkinut pe-la -lipun, voit saapua leirintään vasta perjantaina. Jos olet hankkinut la-lipun, voit saapua lauantaina.
– Jos teitä on 4 henkeä samassa teltassa ja teillä ei ole autoa: hankkikaa jokaiselle festivaalilippu, leirintälippu ja yksi telttapaikka. Jos jokaisella olisi oma teltta, ostatte sitten jokaiselle festivaalilipun, leirintälipun ja telttapaikan.
– Jos teitä on 3 henkeä samassa karavaaniautossa, hankitte jokaiselle festarilipun, jokaiselle leirintälipun ja yhden karavaanipaikan. Jos taas jokaisella on oma karavaaniauto, hankitte jokaiselle festarilipun, jokaiselle leirintälipun ja jokaiselle oman karavaanipaikan.

If your language is English, you can translate this page or check out our English part of the website.

 • Leirintälippu 30€

Leirintälippu oikeuttaa pääsyn leirintäalueelle. Jokaisella leirintäalueella yöpyvällä tai vierailevalla tulee olla leirintäranneke sekä majoitukseen saapumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaalilippu. Tarkemmat ohjeet kohdassa ”INFO”.

Suosittelemme ostamaan leirintälipun samalla, kun ostat majoituslipun.

 

Kesän ikimuistoisin rokkiviikonloppu lähestyy, kun Kuopiorockin ääniaallot valtaavat kaupungin heinäkuun viimeisenä viikonloppuna.  Kuopiorockin leirintäalue on tilapäinen, tapahtumakäyttöön suunniteltu alue, joten se ei ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin. Leirintäalue ja sen vastaanotto sijaitsee Kuopionlahden kentällä osoitteessa Vuorikatu 1. Leirintäalueen vastaanoton aukioloajat julkaistaan lähempänä kesää.

Leirintäalueelta tulee poistua sunnuntaina 28.7. klo 12.00 mennessä. Huolehdithan ajokunnostasi ennen kotiinlähtöä.

Kaikki leirintäalueella majoittuvat henkilöt saapuvat vastaanoton kautta. Vastaanotossa tarkistetaan verkosta ostetut majoitusliput, jotka vaihdetaan paikkaa merkitsevään paikkakorttiin, jonka jälkeen järjestyksenvalvojat ohjaavat saapujat paikoilleen oikeille alueille. Vastaanotossa tarkistetaan lisäksi festivaali- ja leirintäliput, jotka vaihdetaan rannekkeisiin.

Seuratkaa alueelle saapuessanne opasteita ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita, varautukaa tilapäisiin liikennejärjestelyihin ja noudattakaa varovaisuutta liikenteessä.

Leirintäalueen paikkoja ei ole numeroitu, vaan ne jaetaan aluettain ja lipputyypeittäin tulojärjestyksssä. Paikkaa ei saa muuttaa enää alueelle tulon jälkeen. Saavuthan siis ystäviesi kanssa samaan aikaan, mikäli haluatte vierekkäiset paikat. Mikäli järjestyksenvalvojat tapahtuman turvallisuuteen liittyvistä syistä pyytää esimerkiksi purkamaan etuteltan, tai ajamaan joka tapauksessa auton kauemmaksi vaunusta, toimithan heidän ohjeidensa mukaisesti.

Rannekkeet laitetaan vasempaan käteen. Ranneke kiristyy holkkia vetämällä, mutta ei löysty enää sen jälkeen, joten älä laita sitä liian tiukalle! Rannekkeen päitä ei saa leikata eikä polttaa; jos ne häiritsevät ne voi solmia. Ranneke on henkilökohtainen ja se on pidettävä ranteessa koko tapahtuman ajan. Kadonnutta tai rikkoutunutta ranneketta ei korvata eikä vaihdeta uuteen.

 • SÄHKÖTÖN KARAVAANILIPPU 65€  SOLD OUT

Karavaanilipulla voi tuoda Kuopiorockin leirintään karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto, karavaanivaunu + vetoauto, retkeilypaku tms.). Lippu vaihdetaan paikan päällä karavaanipaikkaa merkitsevään karavaanikorttiin, joka tulee asettaa näkyviin tuulilasin sisäpuolelle.

Karavaanipaikalle mahtuu:
1) auto ja kiinteä markiisi tai telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on max. 3 metriä
2) vaunu ja vetoauto (vetoauto sijoitetaan vaunun lähettyville eteen tai sivuun sijainnista ja maaston muodosta riippuen. Järjestyksenvalvoja ohjaa asiakkaita vetoauton ja vaunun sijoittelussa.)
tai
3) vaunu ja kiinteä markiisi tai telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on maksimissaan 3 m. Tällöin sinun tulee ostaa erillinen autopaikka (40€) vetoautolle leirintäalueelta.

!Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty! Kielto perustuu viranomaisten antamaan lausuntoon tapahtumajärjestäjän vastuista irtonaisten kalusteiden osalta.

Karavaanipaikka on ajoneuvokohtainen, eli vaikka samassa ajoneuvossa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi karavaanipaikka.

Jokaisella leirintäalueella yöpyvällä tai vierailevalla tulee olla leirintälippu sekä majoitukseen saapumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaalilippu. Lisätiedot kohdasta ”INFO”.

 • SÄHKÖTÖN MATKAAJALIPPU 85€ 

Matkaajalipulla voi tuoda Kuopiorockin leirintään suurikokoisen matkailuajoneuvon, kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muutetun matkailuajoneuvon tai muun vastaavan, majoituskäyttöön suunnitellun/muokatun ajoneuvon. Lippu vaihdetaan paikan päällä matkaajapaikkaa merkitsevään matkaajakorttiin, joka tulee asettaa näkyviin tuulilasin sisäpuolelle.

Paikalle mahtuu kiinteä tai telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, jonka syvyys on max 3 metriä.

Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee saapuessa esittää alkusammutuskalusto järjestyksenvalvojille.

!Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty! Kielto perustuu viranomaisten antamaan lausuntoon tapahtumajärjestäjän vastuista irtonaisten kalusteiden osalta.

Matkaajapaikka on ajoneuvokohtainen, eli vaikka samassa ajoneuvossa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi matkaajapaikka.

Jokaisella leirintäalueella yöpyvällä tai vierailevalla tulee olla leirintälippu sekä majoitukseen saapumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaalilippu. Lisätiedot kohdasta ”INFO”.

 • Sähkötön autopaikka 40€ 

Autopaikkalipulla voi tuoda Kuopiorockin leirintään yhden auton (henkilöauto, pieni pakettiauto tai vastaava). Autopaikkalippu on tarkoitettu majoittujille. Voit joko säilyttää autossa tavaroitasi tai majoittua siellä. Mikäli majoitut autossa, huolehdithan turvallisuudesta ja hyvästä ilmanvaihdosta. Kuopiorockilla ei ole erillisiä parkkipaikkoja. Huomioithan, että autopaikka sisältää paikan yhdelle ajoneuvolle. Mikäli haluat pystyttää myös teltan, tulee sille ostaa erillinen telttapaikka. Auto parkkeerataan erilliselle hiekkakentälle, josta on lyhyt matka nurmialueella sijaitsevalle teltta-alueelle.

Lippu vaihdetaan paikan päällä autopaikkaa merkitsevään autokorttiin, joka tulee asettaa näkyviin tuulilasin sisäpuolelle.

Lippu on autokohtainen, eli vaikka samassa autossa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi autopaikka.

Jokaisella leirintäalueella yöpyvällä tai vierailevalla tulee olla leirintälippu sekä majoitukseen saapumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaalilippu. Lisätiedot kohdasta ”INFO”.

 • Telttapaikka normaali teltta 30€
 • Telttapaikka puolijoukkueteltta 70 €

Telttapaikkalipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Kuopiorockin leirintäalueelle. Telttapaikat ovat sähköttömiä. Telttapaikkalippu vaihdetaan paikan päällä telttakorttiin.

Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi telttapaikka.

Jokaisella leirintäalueella yöpyvällä tai vierailevalla tulee olla leirintälippu sekä majoitukseen saapumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaalilippu. Lisätiedot kohdasta ”INFO”.

Leirintäohjeet & säännöt

Kesän ikimuistoisin rokkiviikonloppu lähestyy, kun Kuopiorockin ääniaallot valtaavat kaupungin heinäkuun viimeisenä viikonloppuna.  Kuopiorockin leirintäalue on tilapäinen, tapahtumakäyttöön suunniteltu alue, joten se ei ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin. Leirintäalue ja sen vastaanotto sijaitsee Kuopionlahden kentällä osoitteessa Vuorikatu 1.

Kaikki leirintäalueella majoittuvat henkilöt saapuvat vastaanoton kautta. Vastaanotossa tarkistetaan verkosta ostetut majoitusliput, jotka vaihdetaan paikkaa merkitsevään paikkakorttiin, jonka jälkeen järjestyksenvalvojat ohjaavat saapujat paikoilleen oikeille alueille. Vastaanotossa tarkistetaan lisäksi festivaali- ja leirintäliput.

Seuratkaa alueelle saapuessanne opasteita ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita, varautukaa tilapäisiin liikennejärjestelyihin ja noudattakaa varovaisuutta liikenteessä.

Leirintäalueen paikkoja ei ole numeroitu, vaan ne jaetaan aluettain ja lipputyypeittäin tulojärjestyksssä. Paikkaa ei saa muuttaa enää alueelle tulon jälkeen. Saavuthan siis ystäviesi kanssa samaan aikaan, mikäli haluatte vierekkäiset paikat.

Rannekkeet laitetaan vasempaan käteen. Ranneke kiristyy holkkia vetämällä, mutta ei löysty enää sen jälkeen, joten älä laita sitä liian tiukalle! Rannekkeen päitä ei saa leikata eikä polttaa; jos ne häiritsevät ne voi solmia. Ranneke on henkilökohtainen ja se on pidettävä ranteessa koko tapahtuman ajan. Kadonnutta tai rikkoutunutta ranneketta ei korvata eikä vaihdeta uuteen.

Otathan majoittujana huomioon leirintäalueen naapurit, etenkin yöaikaan! Alueilla voi kuulua festivaalista tai sen osa-alueista kuten esimerkiksi ohjelmasta tai turvallisuudesta johtuvaa ääntä. Pyrimme kuitenkin rauhoittamaan alueen yöajalla, ja pyydämme, että kaikki leirintäalueella majoittuvat pitävät tauon bailaamisesta ja noudattavat hiljaisuutta klo 22:00 – 09:00, jolloin ei saa myöskään soittaa jytää, karaokea, soittimia yms. Ilmakitara ok.

Leirinnässä on tiettävästi rento meininki, ja siellä saa rokkikukot nautiskella autenttisesta festarifiiliksestä Kallaveden tuntumassa. Jotta kaikki selviytyisi leirintäreissusta ehjin nahoin, ja ihan yleisen viihtyvyyden vuoksi, on seuraavat tavaroiden tuominen leirintäalueelle kielletty:

 • lemmikit
 • alaikäiset lapset
 • aseet
 • räjähteet
 • ilotulitteet
 • laserpointerit
 • spraymaalit
 • huomioväriset eli oranssit tai keltaiset järjestyksenvalvojaliivejä muistuttavat vaatteet tai asusteet
 • radiopuhelimet
 • dronelennokit tai kuvauskopterit
 • kertakäyttögrillit, sähkögrillit, irralliset mikrot ym
 • pop-up-teltat paviljongit, perkolat ja irtonaiset etuteltat

Niinkuin festarialueella, kelta- ja punaliiviset henkilöt ovat järjestyksenvalvojia, ja heidän ohjeitaan tulee noudattaa. He tekevät työtään meidän kaikkien hyväksi. Järjestyksenvalvojia voi nykäistä hihasta rohkeasti minkä tahansa asian tiimoilta. Myös vastaanoton työntekijät vastaavat mielellään sinua askarruttaviin kysymyksiin sen aukioloaikojen puitteissa.

SIISTEYS

Jokaisen festivaaliasiakkaan tulee ottaa huomioon leirintäalueen siisteys, jaksathan viedä pois roskat, jotka olet alueelle myös tuonut! Leirintäalueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot. Pidetään Kuopiorock yhdessä siistinä!

Väliaikaiselle leirintäalueelle on rakennettu kaikki tarpeelliset palvelut sujuvan majoituksen takaamiseksi. Pysythän kuulolla, palveluiden lista päivittyy kevään aikana!

 • Festari WC:t
 • Suihkukontit – Suihkut ovat auki ympäri vuorokauden, mutta lämpimän veden riittävyys on festivaali olosuhteissa rajallinen, otathan siis myös kaverit huomioon suihkun pituudessa. Suihkutiloja desinfioidaan säännöllisesti festivaalin aikana. Muistathan kuitenkin ettei suihkuun voi muodostua tungosta, odotathan omaa vuoroasi ulkona. Emme suosittele suihkukonteilla hiustenkuivaajan käyttöä.
 • Juomavesipiste
 • Kesäkeittiö – kokkaa omat leirintäalueen evääsi kesäkeittiössä. Käytössä mm. vedenkeitin, sähköliesi, mikro ja keittiötarvikkeita kuten lastoja ja kauhoja. Kiinnitäthän turvallisuuteen huomiota, kun olet keittiössä. Ota sähkölaitteet välittömästi pois virrasta käytön jälkeen.

Keskustan alueella on useita lähikauppoja joista voi hakea matkaan evästä leirintäalueelle.

KUOPIOROCK HOTELLIMAJOITUS

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Majoitu mukavasti lähellä Kuopiorock -aluetta ja nauti olostasi.
Varaukset netistä www.sokoshotels.fi

YHTEYSTIEDOT

Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio
puh. +358 (0)10 762 9500
(puhelun hinta 0,0835 €/
puhelu + 0,1209 €/min, alv 24%)
e-mail: sales.kuopio@sokoshotels.fi
www.sokoshotels.fi

Muita alueen hotelleja, kesäkoteja, matkustajakoteja ja hostelleja voi katsella tämän hienon sivuston kautta:  www.kuopiotahko.fi

Tapahtumassa mukana