Majoitus

KUOPIOROCKIN LEIRINTÄALUE

Festivaalilla on oma leirintäalue, joka sijaitsee festivaalialueen läheisyydessä Kuopionlahden kentällä (Osoite Vuorikatu 1). Leirintäalueen ikäraja on 18 vuotta.

Kuopiorockin leirintäalue tarjoaa helpon, viihdyttävän ja mukavan vaihtoehdon festivaalilla majoittumiseen.

Leirintäalueella voit majoittua teltassa, karavaaniautossa tai -vaunussa tai isommassa kulkupelissä (matkaajat). Kaikki majoituspaikat tulevat myyntiin lippukauppaan.

Leirintäalue rakentuu kivenheiton päähän tapahtuma-alueesta, joten siirtyminen keikoille on sujuvaa ja nopeaa. Leirintäalueelle voi saapua torstaina 25.7. klo 12.00 alkaen. Ethän saavu paikalle jonottamaan ennen klo 12.00.

Kuopiorockin leirintäalue on tarkoitettu ainoastaan Kuopiorockin asiakkaille – sinne ei pääse ilman voimassa olevaa festivaalilippua, joka tulee olla voimassa majoitukseen saapumispäivästä festivaalin loppuun asti.

Leirintäalueen ikäraja on 18 vuotta.

 • 3 päivän lipulla voi leiriytyä torstaista klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00
 • 2 päivän PE-LA lipulla voi leiriytyä perjantaista klo 10.00 – sunnuntaihin klo 12.00
 • Lauantain päivälipulla leiriytyminen voi leiriytyä lauantaista klo 10.00 – sunnuntaihin klo 12.00

Torstain tai perjantain päivälipuilla TAI 2 päivän TO-PE lipulla ei voi leiriytyä Kuopiorockin leirintäalueelle.

Festarilipun lisäksi jokainen majoittuja tarvitsee  henkilökohtaisen leirintärannekkeen, joka kannattaa sujauttaa ostoskoriin jo majoituspaikkaa ostaessa. Myös jokainen auto, teltta, caravan -auto ja vaunu, ja linja-auto (tai vastaava suuri ajoneuvo) tarvitsee oman lippunsa. Jokaiselle majoitusvaihtoehdolle on myynnissä oma majoituslippu, jonka avulla takaamme esimerkiksi turvavälien toteutumisen sekä palvelujen sujuvuuden. Selaamalla sivua alaspäin löydät lisätietoa eri lipputyypeistä.

Homma pähkinänkuoressa:
– Jos olet hankkinut pe-la -lipun, voit saapua leirintään vasta pe. Jos olet hankkinut la-lipun, voit saapua la.
– Jos teitä on 4 henkeä samassa teltassa ja teillä ei ole autoa: hankkikaa jokaiselle festivaalilippu, leirintälippu ja yksi telttapaikka. Jos jokaisella olisi oma teltta, ostatte sitten jokaiselle festivaalilipun, leirintälipun ja telttapaikan.
– Jos teitä on 3 henkeä samassa karavaaniautossa, hankitte jokaiselle festarilipun, jokaiselle leirintälipun ja yhden karavaanipaikan. Jos taas jokaisella on oma karavaaniauto, hankitte jokaiselle festarilipun, jokaiselle leirintälipun ja jokaiselle oman karavaanipaikan.

 • Leirintälippu to-su 30 €

Leirintälippu sisältää sisäänpääsyn leirintäalueelle. Jokaisella leirintäalueella yöpyvällä tai vierailevalla tulee olla leirintäranneke sekä majoitukseen saapumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaaliranneke.

 

 • SÄHKÖTÖN KARAVAANILIPPU 65€ 

Karavaanilipulla voi tuoda Kuopiorockin leirintään karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto, karavaanivaunu + vetoauto, retkeilypaku tms.). Karavaanilipulla voi majoittua torstaista sunnuntaihin. Lippu vaihdetaan paikan päällä karavaanipaikkaa merkitsevään karavaanikorttiin, joka tulee asettaa näkyviin tuulilasin sisäpuolelle.

Karavaanipaikalle mahtuu:
1) auto ja kiinteä markiisi tai telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on max. 3 metriä
2) vaunu ja vetoauto (vetoauto sijoitetaan vaunun lähettyville eteen tai sivuun sijainnista ja maaston muodosta riippuen. Järjestyksenvalvoja ohjaa asiakkaita vetoauton ja vaunun sijoittelussa.)
tai
3) vaunu ja kiinteä markiisi tai telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on maksimissaan 3 m. Tällöin vetoauto tulee ajaa erilliselle pysäköintipaikalle.

!Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty!

Jokaisella leirintäalueella yöpyvällä tai vierailevalla tulee olla leirintäranneke sekä majoitukseen saapumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaaliranneke.

 • SÄHKÖTÖN MATKAAJALIPPU 85€ 

Matkaajalipulla voi tuoda Kuopiorockin leirintään suurikokoisen matkailuajoneuvon, kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muutetun matkailuajoneuvon tai muun vastaavan, majoituskäyttöön suunnitellun/muokatun ajoneuvon. Matkaajalipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Lippu vaihdetaan paikan päällä matkaajapaikkaa merkitsevään matkaajakorttiin, joka tulee asettaa näkyviin tuulilasin sisäpuolelle.

Paikalle mahtuu kiinteä tai telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, jonka syvyys on max 3 metriä.

Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee saapuessa esittää alkusammutuskalusto järjestyksenvalvojille.

!Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty!

Jokaisella leirintäalueella yöpyvällä tai vierailevalla tulee olla leirintäranneke sekä majoitukseen saapumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaaliranneke.

 • Sähkötön autopaikka 40€ 

Autopaikkalipulla voi tuoda Kuopiorockin leirintään, teltan läheisyyteen yhden auton (henkilöauto), jossa säilyttää omaa omaisuuttaan telttailun ja leirinnän aikana. Autopaikkalippu on tarkoitettu majoittujille, Kuopiorockilla ei ole erillisiä parkkipaikkoja. Autopaikka on voimassa torstaista sunnuntaihin.

Autopaikkalippu vaihdetaan paikan päällä autopaikkakorttiin.

Jokaisella leirintäalueella yöpyvällä tai vierailevalla tulee olla leirintäranneke sekä majoitukseen saapumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaaliranneke.

 • Telttapaikka normaali teltta 30€
 • Telttapaikka puolijoukkueteltta 70 €

Telttapaikka lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Kuopiorockin leirintäalueelle. Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi telttapaikka. Telttapaikka lipulla voi majoittua torstaista sunnuntaihin. Telttapaikat ovat sähköttömiä.

Telttapaikkalippu vaihdetaan paikan päällä telttakorttiin.

Jokaisella leirintäalueella yöpyvällä tai vierailevalla tulee olla leirintäranneke sekä majoitukseen saapumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaaliranneke.

Leirintäohjeet & säännöt

Kesän ikimuistoisin rokkiviikonloppu lähestyy, kun Kuopiorockin ääniaallot valtaavat kaupungin heinäkuun viimeisenä viikonloppuna.  Kuopiorockin leirintäalue on tilapäinen, tapahtumakäyttöön suunniteltu alue, joten se ei ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin. Leirintäalue ja sen vastaanotto sijaitsee Kuopionlahden kentällä osoitteessa Vuorikatu 1. Leirintäalueelle voit saapua seuraavien aikataulujen mukaisesti:

 • Torstaina klo 12.00 – 20.00
 • Perjantaina & lauantaina klo 10.00 – 18.00

Leirintäalueelta tulee poistua sunnuntaina 27.7. klo 12.00 mennessä. Huolehdithan ajokunnostasi ennen kotiinlähtöä.

Kaikki leirintäalueella majoittuvat henkilöt saapuvat vastaanoton kautta. Vastaanotossa tarkistetaan verkosta ostetut majoitusliput, jotka vaihdetaan paikkaa merkitsevään paikkakorttiin, jonka jälkeen järjestyksenvalvojat ohjaavat saapujat paikoilleen oikeille alueille. Vastaanotossa tarkistetaan lisäksi festivaali- ja leirintäliput.

Seuratkaa alueelle saapuessanne opasteita ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita, varautukaa tilapäisiin liikennejärjestelyihin ja noudattakaa varovaisuutta liikenteessä.

Leirintäalueen paikkoja ei ole numeroitu, vaan ne jaetaan aluettain ja lipputyypeittäin tulojärjestyksssä. Paikkaa ei saa muuttaa enää alueelle tulon jälkeen. Saavuthan siis ystäviesi kanssa samaan aikaan, mikäli haluatte vierekkäiset paikat.

Rannekkeet laitetaan vasempaan käteen. Ranneke kiristyy holkkia vetämällä, mutta ei löysty enää sen jälkeen, joten älä laita sitä liian tiukalle! Rannekkeen päitä ei saa leikata eikä polttaa; jos ne häiritsevät ne voi solmia. Ranneke on henkilökohtainen ja se on pidettävä ranteessa koko tapahtuman ajan. Kadonnutta tai rikkoutunutta ranneketta ei korvata eikä vaihdeta uuteen.

 

 

Kuopiorockin leirintäalue on tilapäinen, tapahtumakäyttöön suunniteltu alue, joten se ei ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin.

Otathan majoittujana huomioon muut alueella olijat ja leirintäalueen naapurit etenkin yöaikaan! Alueilla voi kuulua festivaalista tai sen osa-alueista kuten esimerkiksi ohjelmasta tai turvallisuudesta johtuvaa ääntä. Pyrimme kuitenkin rauhoittamaan alueen yöajalla, ja pyydämme että kaikki karavaani- ja leirintäalueella majoittujat pitävät tauon bailaamisesta ja noudattavat hiljaisuutta klo 22:00 – 09:00, jolloin ei saa myöskään soittaa jytää, karaokea, soittimia yms. Ilmakitara ok.

Leirinnässä on tiettävästi rento meininki, ja siellä saa rokkikukot nautiskella autenttisesta festarifiiliksestä Kallaveden tuntumassa. Jotta kaikki selviytyisi leirintäreissusta ehjin nahoin, ja ihan yleisen viihtyvyyden vuoksi, on seuraavat tavaroiden tuominen leirintäalueelle kielletty:

 • lemmikit
 • aseet
 • räjähteet
 • ilotulitteet
 • laserpointerit
 • spraymaalit
 • huomioväriset eli oranssit tai keltaiset järjestyksenvalvojaliivejä muistuttavat vaatteet tai asusteet
 • selfiekepit
 • radiopuhelimet
 • dronelennokit tai kuvauskopterit
 • kertakäyttögrillit, sähkögrillit, irralliset mikrot ym
 • pop-up-teltat paviljongit, perkolat ja irtonaiset etuteltat

Niinkuin festarialueella, kelta- ja punaliiviset henkilöt ovat järjestyksenvalvojia, ja heidän ohjeitaan tulee noudattaa. He tekevät työtään meidän kaikkien hyväksi. Järjestyksenvalvojia voi nykäistä hihasta rohkeasti minkä tahansa asian tiimoilta.

 • Festari WC:t
 • Suihkukontit – Suihkut ovat auki ympäri vuorokauden, mutta lämpimän veden riittävyys on festivaali olosuhteissa rajallinen, otathan siis myös kaverit huomioon suihkun pituudessa. Suihkutiloja desinfioidaan säännöllisesti festivaalin aikana. Muistathan kuitenkin ettei suihkuun voi muodostua tungosta, odotathan omaa vuoroasi ulkona. Emme suosittele suihkukonteilla hiustenkuivaajan käyttöä.
 • Juomavesipiste
 • Nuotiopaikka – Mikäli alueella on voimassa metsäpalovaroitus on kaikki tulenteko kielletty.
 • Kesäkeittiö – loihdi omat leirintäalueen herkkusi kesäkeittiössä! Käytössä mm. mikro, grilli, vedenkeitin sekä sähköliesi. Kesäkeittiö löytyy leirintäalueen hiekkakentältä, vastaanoton lähettyviltä. Tervetuloa kokkaamaan!
 • Rokkikiska – vastaanoton luota löytyy Rokkikiska, jossa myynnissä pientä purtavaa, virvoitusjuomia sekä muuta tarpeellista festivaalitarviketta. Kiska on auki vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti!

Keskustan alueella on useita lähikauppoja joista voi hakea matkaan evästä leirintäalueelle. Leirintäalueen välittömästä läheisyydestä löytyy myös ruokamyyntipiste.

KUOPIOROCK HOTELLIMAJOITUS

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Majoitu mukavasti lähellä Kuopiorock -aluetta ja nauti olostasi.
Varaukset netistä www.sokoshotels.fi

YHTEYSTIEDOT

Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio
puh. +358 (0)10 762 9500
(puhelun hinta 0,0835 €/
puhelu + 0,1209 €/min, alv 24%)
e-mail: sales.kuopio@sokoshotels.fi
www.sokoshotels.fi

Muita alueen hotelleja, kesäkoteja, matkustajakoteja ja hostelleja voi katsella tämän hienon sivuston kautta:  www.kuopiotahko.fi

Tapahtumassa mukana