Ruokamaailma

Kuopiossa rokataan ja kokataan jälleen!

Kovan luokan musiikkifestivaali vaatii kovan luokan ruokatarjoilut, joten tänä kesänä pääset nauttimaan Kuopiorockissa ennennäkemättömästä kattauksesta artisteja ja parasta festivaaliruokaa. Tapahtuma-alueella rakentuu yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista festivaaliruokamaailmoista, joista jokainen rokkaaja löytää varmasti omat suosikkinsa! Tapahtumasta löytyvät vuonna 2021 seuraavat food truckit ja pop- up ravintolat:

Kanavaanari -Food Truck

Ei Kalakukkoo vaan kanakukkoo! Kanavaanari on kulkenut pitkän matkan tuodakseen Kariniemen kotitilojen 100 % kotimaiset kanaherkut Kuopion juhlakansan saataville. Kanavaanarin menusta löytyy raikkaita salaatteja ja mehevän herkullisia kanaburgereita. Isompaan nälkään ja suuremmille seurueille food truckkimme tarjoilee kana-finger-foodia talon omilla kastikkeilla! Kanavanaari pelastaa kanannälkäiset ja saattaa aiheuttaa päätöntä menoa!
(Laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

Street Pitas -Food Truck

Aitoa katuruokaa eteläisestä Euroopasta! Kesän festareiden raikkaimmat maut löytyvät Välimeren suunnalta makumaailmansa ammentavasta Street Food – truckista, mikä kurvaa Kuopioon ruokkimaan läheltä ja kaukaa saapuvat nälkäiset festarivieraat. Pienleipomon ihana pitaleipä täytettynä Black Angus Kebabilla, kanakebabilla tai käsintehdyillä falafeleilla. Valitsemasi täytteen lisäksi tuoreet kasvikset sekä itse tehdyt kastikkeet maistuvat niin tuoreille, että Välimerellinen tuulahdus saattaa osua sinuunkin. Kevyemmän ruuan tarpeessa loihdimme myös salaatteja raikastamaan päivääsi!
(maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia annoksia)

El Mexican Muchos Nachos -Food Truck

¡Hola! Aitoa katuruokaa Meksikosta eli Nachoja! El Mexican Muchos Nachos- Food truck täräyttää heinäkuiseen Kuopioon tarjotakseen rokkiruokaa Meksikon twistillä. Isommallekin porukalle helposti jaettavaksi maittavan rouskuvat nacho-lautaset tuhtien täytteiden, itse tehdyn pico de gallon ja maistuvien salsojen kera. Meidän Meksikon herkut saattavat saada tanssijalkaasi vipinää. ¡Vamos!
(maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia annoksia)

Butcher’s Gourmet Hot Dogs -Food Truck

New Yorkin katuruokaklassikot, kuumat koirat, saapuvat saapuvat Kuopiorockiin! Nyt hodarit ovat oikeasta maistuvia, jotta jaksat bailata aamuyön pikkutunneille saakka! Päivitetyissä premium-hodareissa perusnakki on korvattu lihaisalla Aitonakilla ja sämpylänä on ihana pienleipomon sämpylä. Näitä festariherkkuja tuunataan keittiömme omilla kastikkeilla sekä raikkailla kansainvälisillä mauilla – lopputuloksena Suomen parhaita Hot Dogeja Suomen parhaan musiikin kanssa nautittavaksi.
(Laktoositonta ruokaa ja maidottomia annoksia)

The (G)rilli

Tänä vuonna Kuopiossa rillataan perinteiseen tyyliin, ronskisti ja rakkautta säästämättä! Kuopiorockissa ei olla unohdettu perinteisen festariruoan ystäviä, sillä tapahtumaa täydentää yli 15 vuoden kokemuksella perinteinen the (G)rilli. Menusta löytyy festareiden ykkösruokaa eli makkaraperunoita sekä maukkaita kebab- ja kanasettejä. Meillä grilli on kuumana aina aamuvarhaisesta yömyöhään!
(Gluteenittomia annoksia ja laktoositonta ruokaa)

Nordic Gourmet Kalaravintola

Ahdin mahdit antimet ovat Kuopiossa, kun Rokkikukko janoaa kalaa! Kalakeittiömme kokkaa festareiden kaikki kolme päivää vain parhaimpia kalaherkkuja – pariloitua Aura-juustolla maustettua lohta, pariloitua pippurilohta ja voissa paistettuja muikkuja! Kylkeen laitetaan pariisinperunoita, herkullisia kasviksia ja talon omaa valkosipulikastiketta! Ei kun naattimaan!
(Laktoositonta ruokaa)

Poppamiehen Burger Beast

MMMMMRRR!!! Burgerpeto jyristää Kuopion Väinölänniemeen kitarasoolon säestämänä, tuodakseen festareiden hoteimmat, maukkaimmat ja muhkeimmat BBQ-kastikkeilla höystetyt artesaaniburgerit rokkikansan saataville. Burger Beastin listalta löytyy mm. Habaneroburgeria, Juustoburgeria, Vegeburgeria ja tottakai BBQ-pekonibugeria. Meidän burgeripeto taltuttaa ärjynkin mahan murinan!
(Laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

Street Food -Truck

Kesän kuumin tulokas, nelipyöräinen gourmetkeittiö Street Food Truck loihtii lähiruokaa paikallisilta tuottajilta. Kuopion rokkikansaa varten tehdystä menusta valmistuvat herkulliset lähiruokaburgerit Savo-Karjalan lihan mahtavalla ylämaankarjan burgeripihvillä keittiömestareidemme omien lisukkeiden kera myös kasvisruokavaihtoehtoja ja rapeita ranskanperuna-annoksia unohtamatta. Kuopio Rock 18v burgeri on festariviikonlopun varma hittituote!
(Laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

Beanit® Woks & Bowls -Food Truck

Vegaanista katuruokaa NAMS! Ruokarekkamme kokkaa fressit nuudeli- ja wok-bowlit kotimaisesta härkäpavusta. Valikoimastamme löytyy Panang Curry, Teriyaki ja Korean BBQ-bowlit raikkaiden lisukkeiden kera. Aasian tuulia henkivät bowlimme tarjotaan aasialaisten kastikkeiden, höyryävän riisin tai nuudeleiden, pikkelöityjen lisukkeiden, sekä tuoreiden yrttien kera. Tänä vuonna panostetaan vegeruokaan!
(vegaanisia ja gluteenittomia annoksia)

BBQ -House

Teksasissa kaikki on suurempaa – ja BBQ Housessa kaikki parempaa! Etelävaltioiden tyyliin hyvin, hyvin pitkään kypsytettyä extramureaa nyhtöpossua ja gallonittain perinteisellä reseptillä tehtyä BBQ-kastiketta, pinnalta rapeaksi grillattua ja sisältä mehevimmistä mehevintä kanaa vaiko suurista suurin ja maukkaimmista maukkain American Platter? Sinä päätät mitä kesän parhaimpaan barbecue-iltaan kuuluu!
(Laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

Beef & Pork Festival Grill

Lihanhimoisille rokkaajille herkut tarjoaa juhlava Beef & Pork Festival Grill! Reippaaseen lihannälkään auttaa kuninkaalliset makkaraperunat talon omilla höysteillä ja isolla kädellä Black Angus -rotukarjasta veistelty härkäkebab mehevässä kastikkeessa, tarjoiltuna mahtavien maalaisranskalaisten kanssa. Näillä eväillä jaksaa nälkäisempikin rokkari juhlia!
(Maidotonta ja gluteenitonta ruokaa)

K-Citymarket Päiväranta on Kuopion virallinen rokkikauppa

Hevi -osasto rokkaa! Kuopiorockin päälava on tästedes nimetty K-Citymarket Päivärannan mukaan, ja näin ollen Päivärannan Cittari onkin Kuopion virallinen rokkikauppa.

Tykkää K-Citymarket Päivärannasta Facebookissa!@Kuopiorock

Tapahtumassa mukana