UKK

Kuopiorock juhlitaan taas 29.-31.7.2021. Jos sydän lyö Rokille, voit näyttää tukesi hoitamalla festarilipun tapahtumaan nyt ja samalla tuet Rokin tulevaisuutta. Kuopiorock haluaa kiittää jo tässä vaiheessa teitä rakkaita, uskollisia lipun ostaneita ja 2020 lipun säilyttäneitä, teitä on iso porukka – Rokki kuuluu kaikille ja yhessä tästä selvitään! ♥

Rokkiin on vielä aikaa ja teemme suunnitelmallista työtä tapahtumien turvallisuuden ja turvallisuuden tunteen lisäämiseksi. Tulemme kesällä 2021 tehostamaan erityisesti alueellista siivousta. Lisäämme tapahtumaan käsien desinfiointipisteitä ja pintojen desinfiointia maksimoidaan. Teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelemme toimintojamme viranomaisohjeistusten mukaisesti. Nelonen Media Live on vastuullinen tapahtumajärjestäjä, ja tärkein prioriteettimme on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Osa pääsylipuistamme on jo myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi. Lisää lipputyyppejä tulee myyntiin loppuvuoden aikana.

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Kuopiorockiin 2022. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Kuopiorockin ensimmäiset artistit on jo julkaistu ja lisää ohjelmaa julkaistaan loppuvuoden aikana.

Kuopiorockin VIP-lipuista 3 päivää ja lauantai ovat loppuunmyytyjä. Torstain ja perjantain päiväVIPIT tulevat myyntiin loppuvuodesta. Lippuja on jäljellä rajallinen määrä.

Tapahtumassa mukana