Turvallisesti Rokissa

Kuopiorock tekee tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja festari toteutetaan viranomaisohjeiden mukaisesti. Tämän lisäksi Rokki on tänä vuonna päättänyt rajata asiakasmäärää normaalivuodesta turvallisuussyistä. Kuopiorockiin otetaan tänä vuonna kävijöitä vain 10 000 kävijää per festaripäivä, koko alueen kapasiteetti on 18 000 kävijää per päivä normaalisti. Otamme täten festarille aiempiin vuosiin nähden huomattavasti rajoitetummin yleisöä sisälle. Tapahtuma on loppuunmyyty pientä erää torstain lippuja lukuunottamatta. Yleisömäärän rajauksella pyritään siihen, että alueella on mahdollista löytää väljempää tilaa rokkaamiseen ja päästä nauttimaan festaritunnelmasta ja musiikista, niinkuin se on tarkoittu, LIVENÄ. Kuopiorockin ykkösprioriteetti on huolehtia asiakkaiden, esiintyjien ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Tämän lisäksi alueella on tehty muutoksia sujuvuuden parantamiseksi : Keiliniemi on otettu asiakaskäyttön komiana anniskelukeitaana sekä Stadion 2 lavan sijaintia on muokattu niin, että stadionilla on väljemmin tilaa rokkikansalle. Rokissa live soi neljän lavan taktiikalla, mikä taatusti hajauttaa yleisöä eri suosikkien perässä ympäri laajaa festarialuetta. Oheisohjelmasta on karsittu kontaktilajit pois, pussaillaan sitten ensi vuonna taas. LähiTapiola Vipissä VIP-ruokailun aikaväliä on pidennetty ruuhkien minimoimiseksi ja herkullinen menu on tarjolla tänä vuonna klo 17-21 välisen ajan joka torstaista lauantaihin VIP-rokkareille. 

Tsekkaa Rokin kartta ↘️ kuopiorock.fi/info/palvelut-ja-tilat/ 

TÄRKEÄÄ TIETOA! Kehotamme kaikkia saapumaan ajoissa paikalle. Mikäli ruuhkia syntyy ajoittain esimerkiksi turvatarkastuksessa tai rannekkeenvaihtopisteellä, ota silti oma tilasi ja jonota väljästi oman porukan kesken. Sisään pääsee turvaväliä pitämällä silti yhtä nopeasti.  

Portit avataan ensimmäisenä päivänä 1,5 h ennen päivän ensimmäistä esiintyjää Puistolavalla, jotta sisääntulot ovat sujuvia. Suosittelemme saapumaan paikalle riittävän ajoissa. Rannekkeenvaihtopisteen avaamisen, tai viimeistään porttien avaamisen hetki, on ihanteellisin aika saapua tapahtumaan. Suosittelemme hyödyntämään ennakkorannekkeenvaihtoa tapahtumaviikolla, ja vältät yhden jonotuspisteen tapahtuma-alueelle saapuessa. Voit vaihtaa rannekkeesi ennakkoon Kuopion torilla. Katso aikataulut ja “mitä lippua voit vaihtaa milloinkin” -infot ennakkorannekkeenvaihdosta Rokin netistä ↘️ kuopiorock.fi/info/liput-ja-sisaanpaasy/

Näillä kaikilla toimilla pyrimme välttämään ruuhkautumista alueella ja alueen sisääntulossa.

Kaikki tapahtuman työntekijät saapuvat töihin vain terveenä, ja painotamme myös asiakkaillemme terveysturvallisuuden merkitystä. Otathan muut huomioon koko tapahtuman ajan ja saavut festivaaleille vain täysin terveenä ja huolehdit kaiken rokkaamisen keskellä huolehtia käsihygieniasta. Alueella on käsihygieniapisteitä ja käsidesiä tarjolla runsaasti, katso kartasta lisää.

Viime kädessä turvallisuus on kiinni meistä jokaisen omista valinnoista, joten kehotamme kaikkia Rokkiasiakkaita vastuulliseen käytökseen ja muun yleisön huomioimiseen sekä ennakkoon että tapahtumassa.  

Tapahtumalla on Tapahtumateollisuus myöntämä Check! – merkki, joka tarkoittaa sitä, että noudatamme check!-listan jokaista kohtaa. Katso lisää aiheesta:  www.turvallisettapahtumat.fi

Lisää Rokin turvallisuudesta ↘️ kuopiorock.fi/info/turvallisuus/

Näin rokkaat turvallisesti -toimenpiteet ↘️ Kuopiorockin Facebookissa

#TurvallisestiRokissa #YhessähänNäitäTehhään

Tapahtumassa mukana