Vänärillä rokataan vastuullisesti

Kuopiorock oikeasti välittää jokaisesta festarikävijästä, ympäristöstä ja kotikaupungistamme Kuopiosta. Tämä ei ole vain sanahelinää, vaan Rokki on ryhtynyt konkreettisiin toimiin yhteisen hyvän puolesta.  

Kuopiossa rokki kuuluu kaikille. ​Kuopiorock on ikärajaton tapahtuma. Alle 3-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi, 4-11-vuotiaille junioreille on olemassa oma, päiväkohtanen lastenlippu jonka lisäksi yli 70-vuotiaat rokkaajat pääsevät tutustumaan tapahtumaan ilmaiseksi.  

Rokki välittää ympäristöstä – Sähkö on vihreää ja festivaali on tehnyt Ekokompassityötä ja vastuullisia valintoja jo vuodesta 2016. Kunnioita sinäkin ympäristöä ja saavu Rokkiin ympäristöystävällisesti omalla pyörällä, kaupunkipyörällä, taksilla, biketaksilla, kävellen tai julkisella kulkuneuvolla.  

Kuopiorock tehdään yhdessä Kuopion kanssa. Kuopiorock ei olisi Kuopiorock, Kuopiossa tai Rock ilman paikallisia kumppaneita ja yhteisöllisyyttä. Tapahtuman ylpeitä paikallisia kumppaneita ovat esimerkiksi K-Citymarket Päiväranta, joka ruokkii niin luonnon kuin festivaalin eläimet (katso täältä), Puijonsarvi majoituksineen, VIP-kumppanimme Lähi Tapiola Savo sekä Henry’s Pub, jossa rokin bändiskaba vietetään vuodesta toiseen. Yhessähän näitä tehhään! 

Tapahtumassa mukana