Toivo-Olavi Turun Rock Academysta täydentää ohjelmaa

Kuopio Rock Academy jyrää tulevanakin kesänä legendaarisella Kuopiorock festivaalilla. Tänä vuonna Vänärillä esiintyy myös artisti Turun Rock Academystä, Toivo-Olavi.

''Neljättä kertaa meillä on kunnia esitellä kuopiolaista osaamista omalla Väinöstagella, Väinölänniemen kultaisella hiekkarannalla. Ensimmäistä kertaa mukana esiintymässä on myös Turku Rock Academyn artisti Toivo-Olavi. Turku Rock Academy aloitti rock akatemia nuorisotyömuodon Suomessa yli 10 vuotta sitten ja laajentui sittemmin ympäri Suomea. Kuopio liittyi akatemiaan 2019 ja siinä valmentajina ja tuottajina toimin minä sekä nuorisonohjaaja ja tapahtumatuottaja Jarno Pöyhönen ." kertoo nuoriso-ohjaaja ja mm. Tarotin riveissä tänä vuonna Kuopiorockin lavalla nähtävä muusikko Sakari Hietala.

Toivo-Olavi on tuore yhden miehen musiikkiprojekti ja Turku Rock Academyn kasvatti. Hänen musiikissaan kuulee vaikutteita modernista metallista, popista ja elektronisesta musiikista. Artistin soundin perusta on elektronisissa elementeissä, joiden ympärille muodostuu monipuolinen kokonaisuus bändi-instrumentteja ja isoja laulusovituksia. Toivo-Olavi tunnetaan jo nyt suurista laulusovituksista ja upeasta äänestään.

Kesällä 2023 Toivo-Olavi julkaisi ensimmäisen singlensä, joka nousi heti Metallia Suomesta Spotify -listalle ja sai soittoa Radio Rockilla. Single julkaistiin yhteistyössä Turku Rock Academyn ja V.R Label-levy-yhtiön kanssa.

Kuopion Rock Academystä Kuopiorockissa soittavat Anorexy, Haloshade, Jatkoroikka666, Licuation, Self Enslaved, Violet Garden ja Woundstripe.

Lisätietoa Rock Academyn toiminnasta:
https://www.facebook.com/kuopiorockacademy
https://www.facebook.com/kuopionnuorisopalvelut https://www.facebook.com/turkurockacademy

Tapahtumassa mukana