Kaikki uutiset
Muutos Kuopiorockin esiintyjiin

Muutos ohjelmistossa ja tietoa torstain lipuista

Limp Bizkit on perunut esiintymisensä Kuopiorockissa. Koko Euroopan kiertueensa terveyssyistä peruneen amerikkalaisbändin oli tarkoitus esiintyä Kuopiorockissa torstaina 28.7.2022.

Kuopiorock on aloittanut torstain korvaavan esiintyjän etsimisen ja tiedottaa uudesta esiintyjästä heti kun se on mahdollista. Limp Bizkitin peruuntumisella ei ole vaikutusta muuhun Kuopiorockin ohjelmistoon.

Peruuntumisesta johtuen Kuopiorockin torstain päivälipun ostaneiden on mahdollista vaihtaa lippunsa toiseen tapahtumapäivään tai palauttaa lippukauppaan.

Mikäli haluat saapua lipullasi Kuopiorockiin torstaina, toimii lippusi normaalisti eikä sinun tarvitse tehdä mitään.

Torstain peruslippu käy sellaisenaan myös mille tahansa muulle päivälle. Jos haluat saapua paikalle perjantaina tai lauantaina, ei sinun tarvitse tehdä mitään ennakkoon.

Huom! Torstain VIP-lipulla voi saapua tapahtumaan ainoastaan torstaina, koska muiden päivien VIPit ovat jo täynnä.

Lippujen palautus on mahdollista maanantaihin 25.7.2022 asti.

Lipun palautus:
• Tiketistä lipun ostaneet: www.tiketti.fi/palautalippuja
• Lippupisteestä lipun ostaneet: https://web.lippu.fi/palautus/

Mikäli kysymyksiä herää, voit olla yhteydessä info@kuopiorock.fi

Kuopiorock on harmissaan peruuntumisesta, pahoittelee siitä aiheutuvaa vaivaa ja toivottaa parempia vointeja Fred Durstille!

Alla bändin tiedote peruuntumisesta:

Important update regarding 2022 UK and European Tour

7/17/22

"For personal health concerns and based on medical advice given by my personal physician to take an immediate break from touring, Limp Bizkit will sadly have to postpone their 2022 Uk and European tour. We truly apologise for any inconvenience this may cause to our loyal fans, promoters and support staff. Stand by for further news.

Sincerely, Fred & Limp Bizkit"

Tapahtumassa mukana