Kuopiorockin tapahtumainfo

HEI IMMEINEN! - LUE HUOLELLA ūüĎä
Mist√§ l√∂yt√§√§ satavarmana kaljaa ja mit√§ saa tuoda mukana kenturalle?ūüėé Ota t√§st√§ haltuun ROKKI-INFOT ūüĎá

SIJAINTI JA SAAPUMINEN ūüďć
Kuopiorock j√§rjestet√§√§n luonnonkauniilla V√§in√∂l√§nniemell√§ Kuopiossa. Paikalle p√§√§set n√§pp√§r√§sti jalan, taksilla, bussilla tai junalla. Lue lis√§√§ kuopiorock.fi/info/saapuminen

ALUEKARTTA ūüóļÔłŹ
Rokin aluekartta on l√∂ytyy nettisivuilta ūüĎČ kuopiorock.fi/info/palvelut-ja-tilat (ALUEKARTTA PUUTTU VIEL√Ą TUOLTA)

AIKATAULU ‚Ćö
Portit aukeaa torstaina 16:00, perjantaina 15:00 ja lauantaina 14:00. Artistien soittoaikataulut l√∂yd√§tūüĎČ kuopiorock.fi/aikataulu

LIPUT JA RANNEKKEETūüéę
Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-liput passiksi ja rannekkeiksi. Festivaaliranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen, joten sitä ei saa mukaansa irrallisena, eikä ranneketta voi noutaa toisen henkilön puolesta.

Suosittelemme vaihtamaan liput rannekkeiksi jo ennakkoon, jotta tapahtumap√§iv√§n√§ p√§√§set heti asian ytimeenūü§ė

Kuopiorockin ennakkorannekkeenvaihto sijaitsee KUOPION TORILLA kaupungintalon edustalla ja palvelee seuraavasti:

Tiistai 10:00 ‚Äď 18:00
Keskiviikko 10:00 ‚Äď 18:00
Torstai 10:00 ‚Äď 18:00
Perjantai 10:00 ‚Äď 18:00
Lue lis√§√§ lipuista ja rannekkeista t√§√§lt√§ūüĎČūüŹľ kuopiorock.fi/info/liput-ja-sisaanpaasy

IK√ĄRAJAūü§ė
Kuopiorockin suositusikäraja on 12 vuotta, mutta kaikenikäinen rokkikansa on tervetullut tapahtumaan. VIP-liput ja anniskelualueet K-18.

TURVALLISUUS ūüõ°ÔłŹ
Kuopiorockin p√§√§prioriteetti on olla turvallinen tapahtuma ja otamme kaikessa toiminnassamme sen huomioon. Kuopiorock on kaikille turvallinen ja kaikenlaisesta h√§irinn√§st√§ vapaa tapahtuma. Onnettomuuksien varalta alueella p√§ivyst√§√§ ensiapuryhm√§ sek√§ j√§rjestyksen valvojat pit√§√§ huolen rokkikansan turvallisuudesta. ‚õĎÔłŹ
Katso lista kielletyist√§ esineist√§ ja asioista kuopiorock.fi/info/turvallisuus !
Pidetään alue turvallisena.

MAKSUV√ĄLINEET ūüí≥
Anniskelupisteillä ja useimmissa kojuissa voi maksaa yleisimmillä korteilla sekä käteisellä. Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia. Suosittelemme lähimaksua.

T√ĖLKKI- JA PULLOPANTTIūüíį
Kuopiorockissa on k√§yt√∂ss√§ t√∂lkki- ja pullopantti. Pantti on 1 ‚ā¨ ja maksun saa takaisin palauttaessaan t√∂lkin/pullon myyntitiskeille tai t√∂lkkipalautuspisteeseen. Maksimipalautusm√§√§r√§ on 5 t√∂lkki√§/hl√∂.

KIERR√ĄTYS‚ôĽÔłŹ
Rokki laittaa hyvän kiertämään! Tapahtumassa on kierrätyspisteet sekä selkeät kyltitykset, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtumassa kierrätetään energia-, lasi-, metalli-, bio- ja pahvi/kartonkijätteet.
Pidet√§√§n Rokki siistin√§!ūü§ė

NARIKKAūüĎú
Festarin portilla toimii koko festivaalin ajan narikka, johon voit j√§tt√§√§ festivaalialueelle sopimattomat tavarat ja isoimmat kantamukset. Narikkamaksu on 3‚ā¨/kerta.

RUOKAILUūüćĒ
Tapahtuma-alueella rakentuu ruokamaailma, josta jokainen rokkaaja l√∂yt√§√§ varmasti omat suosikkinsa! Tutustu ruokakojuihin osoitteessa kuopiorock.fi/info/palvelut-ja-tilat

VESIPISTE ūüöį
Yhden tyhjän muovisen max. 0,5 l vesipullon tuominen alueelle on sallittu. Vesipullon saa täytettyä kätevästi alueella sijaitsevista vesipisteistä.

KUVAAMINENūüďł
Kuvaaminen on sallittua puhelimen kameralla ja pokkareilla.
P√§ivitt√§ess√§si kuviasi someen, muista k√§ytt√§√§ h√§st√§gi√§ #kuopiorock
Festareilla ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman omat valo- ja videokuvaajat. Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, somessa ja nettisivuilla. Myös media kuvaa tapahtumassa. Mikäli et halua tulla kuvatuksi, voit ilmoittaa siitä kuvaajille
Omat järjestelmä- ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

L√ĖYT√ĖTAVARATūüĒĎ
Tapahtuman aikana löytotavaroita voi kysellä alueen sisällä infopisteeltä ja alueen ulkopuolella narikasta niiden aukioloaikoina.

Infopisteelle ja narikkaan j√§√§neet tavarat toimitetaan festivaalin j√§lkeen Savon L√∂yt√∂tavaratomistoon osoitteeseen Minna Canthin Katu 23, puh. 060092111 (palvelumaksu 1,98‚ā¨/min +pvm).

Etk√∂ l√∂yt√§nyt vastausta kysymykseesi? Tsekkaa lis√§√§ infoa osoitteesta kuopiorock.fi ūü§ė

Tapahtumassa mukana