KUOPIOROCKIN JÄRKÄLEMÄINEN ESIINTYJÄKAARTI JULKAISTU

Yllätysvahvistuksena yhdysvaltalainen nu metal -legenda Limp Bizkit.

  • Kuopiorockin päiväkohtainen ohjelma on julkaistu, mukana mm. Limp Bizkit (US), Amorphis, Apulanta, Mustasch (SE), Mokoma, Stratovarius, Marko Hietala ja Blind Channel 
  • Festivaalin kaikki lipputyypit avautuvat myyntiin   
  • Kuopiorock 28.-30.7.2022 Väinölänniemi.  

  Savon suurin rokkijuhla julkaisi jo viime vuoden puolella ensimmäiset festivaalin 2022 esiintyjät.  Livenä Rokissa nähdään uuden Halo-albumin julkaissut Amorphis, 9 väärää kättä -sinkun alkuvuodesta julkaissut Apulanta, pitkän linjan metallibändi Viikate, Kuopion oma Marko Hietala, sekä Sami Yaffa, Maustetyöt x Agents, Vesala ja BEHM.  
Nyt tämä kattaus on saanut seuraa ja Kuopiorock julkaisee mittavasti lisää esiintyjiä sekä esiintymispäivät, samalla myyntiin avataan kaikki Rokin lipputyypit. 

Kuopiorockin stadionlavalla esiintyy livenä nu-metal kärkikastissa porskuttava, energisen ja näyttävän lavashow’n tarjoava yhdysvaltalainen Limp Bizkit. Yhtye nousi jättisuosioon Significant Other -kakkosalbuminsa ”Nookie”- ja ”Break Stuff” -hittien siivittämänä. Albumilta Chocolate Starfish And The Hot Dog Flavoured Water hiteiksi nousivat “Rollin”, “My Way” ja “Take A Look Around”. 
Yhtye esiintyy Väinölänniemellä Kuopiorockin avauspäivänä torstaina 28. heinäkuuta. 

Festivaalin ohjelmaa täydentää myös pohjoismaisen raskaan rockin eturivistöön jo vuosikymmenen lukeutuneen ruotsalaisyhtye Mustasch, uutta materiaalia tälle vuodelle lupaileva power metal -yhtye Stratovarius sekä Ihmissokkelo-levyn hittejä livenä tykittävä Mokoma. Stadionlavalle nousevat myös Dark side ja Balboa -hiteillään suosioon noussut Blind Channel, lappeenrantalainen raskaan rockin sanansaattaja Kotiteollisuus sekä juuri uuden When All The Rivers Are Silent -albumin julkaissut Diablo. Ohjelmaa täydentävät menevää rokkia takovat Reckless Love, Ursus Factory sekä Lazy Bonez

Kuopiorockin festivaalitunnelmaa nostavat myös energinen SANNI, Suomen arvostetuimpiin kuuluva laulaja ja lauluntekijä J. Karjalainen, lavakarismaa sädehtivä Ellinoora, ”Kultaa hiuksissa” ja ”2020” -hiteistä tunnettu, uutta musiikkia tekevä Olavi Uusivirta, vuoden alussa Mania-sinkun julkaissut Jannika B sekä viimeisen kerran tällä kokoonpanolla Kuopiorockissa nähtävä Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Viime vuonna ensimmäistä kertaa toteutunut, kiitetty paikallista musiikkiskeneä nostattava Rock Academy goes Väinö Stage toteutuu myös tänä vuonna. Lavan ohjelma julkaistaan maaliskuun aikana. 

Kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä, VIP-lipuista 90 % myyty 
 Kuopion Väinölänniemellä 28.–30. heinäkuuta juhlittava Kuopiorock on julkistanut festivaaleille kiinnitettyjen artistien esiintymispäivät, jonka myötä festivaalin päiväkohtaiset liput sekä kaikki Rokin oman leirintäalueen liput ovat nyt myynnissä osoitteessa kuopiorock.fi/liput.  

”Viime kesänä menestyksekkäästi järjestetyn Kuopiorockin jälkeen yleisön luottamus ja kannatus Rokkiin on ollut valtaisaa. Tämä näkyy lippujen ennakkomyynnissä niin syksyn ja joulun osalta. Tällä hetkellä 90 % VIP-lipuista onkin jo myyty, ja tämän ohjelmajulkistuksen myötä festarilipun ostossa ei kannata aikailla” muistuttaa festaripäällikkö Allu Koskinen.   
 
”Vaikeiden aikojen keskellä on aistittavissa yleisön kova tarve päästä taas tapahtumiin ja nauttimaan musiikista, kulttuurista ja elämyksistä livenä, ja tähän huutoon Rokki tunnetusti vastaa”, Koskinen jatkaa. 
 
Muita myyntiin julkaistuja pääsylippuja ovat normaalit 1 päivän festariliput, 2 päivän liput sekä kaikki Rokin oman leirintäalueen liput. 

KUOPIOROCK  

28.-30.7.2022 
www.kuopiorock.fi  
@kuopiorock  
#kuopiorock #rokkikuuluukaikille  

ESIINTYJÄT  

TORSTAI 28.7. 
Limp Bizkit (US), Apulanta, SANNI, BEHM, Olavi Uusivirta, Jannika B 
PERJANTAI 29.7. 
Amorphis, Mustasch (SE), Vesala, Stratovarius, Marko Hietala, Viikate, Sami Yaffa, Diablo, Ursus Factory, Lazy Bonez 
LAUANTAI 30.7. 
Maustetytöt X Agents, Mokoma, Kotiteollisuus, Blind Channel, J. Karjalainen, Ellinoora, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Reckless Love 

LIPUT  
Festarilippu 3 päivää 125 €  
Festarilippu 2 päivää pe-la 109 €  
Festarilippu 1 päivä torstai 75 €, perjantai 69 €, lauantai 69 €  
Lastenliput, 1 päivä to/pe/la 15 € 

VIP-lippu 3 päivää 249 €  
Vip-lippu torstai 145 €, perjantai 135 €, lauantai 135 € 

Kevätlippujen hinnat ovat voimassa toukokuun loppuun saakka. Liput myynnissä kuopiorock.fi/liput. Viralliset lippukaupat: Tiketti ja Lippupiste.  

MAJOITUS & LEIRINTÄALUE  

Kuopiorockilla on oma leirintäalue Kuopionlahden kentällä. Leirintäalue on tarkoitettu vain festivaaliasiakkaille, ja siellä majoittuvalla tulee olla festivaalilipun lisäksi myös erillinen leirintäranneke. Kuopiorockin leirinnässä voi majoittua esimerkiksi autossa, karavaaniautossa tai teltassa. Matkaajalipulla voi tuoda Kuopiorockin leirintään suurikokoisen matkailuajoneuvon, kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan, majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon.  
Jokaiselle majoitusvaihtoehdolle on myynnissä oma majoituslippu, jonka avulla takaamme esimerkiksi turvavälien toteutumisen sekä palvelujen sujuvuuden. Leirintäalueella asiakkaita palvelevat muun muassa wc-tilat, suihkukontit, nuotiopaikka ja leirinnän vastaanotto. Leirintäalue on vain Kuopiorockin asiakkaille, joten sinne ei ole pääsyä ilman festivaalilippua.    

Caravanpaikka 50 euroa  
Matkaajalippu 75 euroa 
Autopaikka 40 euroa  
Telttapaikka 10 euroa  
Leirintälippu 30 euroa  

Tapahtumassa mukana