Kuopiorock juhlitaan tänä kesänä: Kattauksessa Nightwishin ja Within Temptationin lisäksi mm. Haloo Helsinki!, Turmion Kätilöt sekä Blind Channel

Savon suurin rokkijuhla Kuopiorock juhlitaan Kuopion Väinölänniemellä 29.-31.7.2021. Festivaali julkaisi kesän 2021 artisteja ensimmäisenä Suomessa jo keväällä 2020, kun esiintyjistä julkaistiin Suomen menestyneimpiin yhtyeisiin lukeutuva Nightwish sekä alankomaalainen female fronted metalin sanansaattaja Within Temptation. Lisää ohjelmaa julkaistiin talvikauden aikana ja osa lipputyypeistä on sen myötä myyty jo loppuun.

Festivaalin avauspäivää täydentää mm. Sonata Arctica, Battle Beast sekä Turmion Kätilöt. Perjantaina lavalle nousee jo odotettua paluuta tekevä Haloo Helsinki! ja lauantaina Kuopiorockissa juhlii Euroviisujen rokkimenestyjä Blind Channel sekä karismaattinen Herra Ylppö.
Kuopiorockin ohjelmaa täydentää myös Puistolavan sekä Kuopio Rock Academyn bändit. Kuopio Rock Academy tarjoaa sparrausta ja koulutusta ammattimaiseen toimintaan tähtääville nuorille yhtyeille ja artisteille, ja Kuopiorockissa bändit pääsevät kokemaan aidon livekeikan festariyleisölle.

Turvallinen ja vastuullinen Kuopiorock

Kuopiorockin järjestämisessä pääprioriteettimme on terveysturvallisuudesta huolehtiminen ja otamme kaikessa toiminnassamme hygienian ja turvallisuuden huomioon. Tilannetta on seurattu koko vuosi ja järjestämisen ehtona on tietysti, että tautitilanne jatkaa viimeaikaista parantumistaan ja rajoituksia voitaisiin purkaa exit-strategian mukaisesti.
”On ollut hieno nähdä, miten yhdessä tekeminen näkyy erityisesti tänä vuonna niin oman tiimin kuin kumppaneiden kanssa. Myös asiakkaiden kannustus esimerkiksi Kuopiorockin lipun säilyttämisellä on lämmittänyt mieltä erityisesti,” Kuopiorockin festivaalipäällikkö Allu Koskinen kehuu.

Kuopiorock tulee jatkamaan myös Ekokompassityötä kesällä 2021 sekä tiivistää yhteistyötään viranomaisten kanssa, jolloin tapahtumaa suunnitellaan yhdessä viranomaisten ja asiantuntijoiden kanssa alueellisia ohjeita ja määräyksiä noudattaen.

KUOPIOROCK 29.-31.7.2021
www.kuopiorock.fi
@kuopiorock #kuopiorock #rokkikuuluukaikille

ESIINTYJÄT

torstai 29.7.2021:
Within Temptation, Amorphis, Stam1na, Sonata Arctica, Battle Beast, Turmion Kätilöt, Tumppi Varonen & Problems, As I May, Softcore Suicide, Battledragon sekä Kuopio Rock Academyn bändit Bojos ja Boyar.

perjantai 30.7.2021:
Haloo Helsinki!, Antti Tuisku, Kaija Koo, Anssi Kela, Vesala, Klamydia, Andy MacCoy,
Juustopäät, Rosy Dream, Plastic Tears
sekä Kuopio Rock Academyn bändit Huuma, Anorexy ja Woundstripe.

lauantai 31.7.2021:
Nightwish, Amaranthe, Beast In Black, Lost Society, Lähiöbotox, Blind Channel, Herra Ylppö, Waltari, Project Silence, Marras, Granite Heart sekä Kuopio Rock Academyn bändit Licuation ja Feet Off The Ground.

LIPUT
3 päivää 119 euroa
2 päivää 105 euroa
1 päivä Torstai 65 euroa, 1 päivä Perjantai 65 euroa, 1 päivä Lauantai 70 euroa
Lasten päiväliput 15 euroa/päivä
VIP-liput LOPPUUNMYYTY.

MAJOITUS & LEIRINTÄALUE
Kuopiorockilla on oma leirintäalue Kuopionlahden kentällä. Leirintäalue on tarkoitettu vain festivaaliasiakkaille, ja siellä majoittuvalla tulee olla festivaalilipun lisäksi myös erillinen leirintäranneke. Kuopiorockin leirinnässä voi majoittua esimerkiksi autossa, karavaaniautossa, matkailubussissa tai teltassa. Jokaiselle majoitusvaihtoehdolle on myynnissä oma majoituslippu, jonka avulla takaamme esimerkiksi turvavälien toteutumisen sekä palvelujen sujuvuuden. Leirintäalueella asiakkaita palvelevat muun muassa wc-tilat, suihkukontit, nuotiopaikka ja leirinnän vastaanotto. Leirintäalue on vain Kuopiorockin asiakkaille, joten sinne ei ole pääsyä ilman festivaalilippua.

Linja-autopaikka 75 euroa, Autopaikka 40 euroa, Telttapaikka 10 euroa, Leirintälippu 30 euroa
Caravanpaikka LOPPUUNMYYTY.

Tapahtumassa mukana