Kuopiorock 2021: juhlavuonna luvassa Nightwishin ja Within Temptationin lisäksi mm. Amaranthe, Amorphis ja Antti Tuisku

• Kuopiorockiin lisää ohjelmistoa: Nightwishin ja Within Temptationin lisäksi tapahtumassa tullaan näkemään Antti Tuisku, Amaranthe, Amorphis, Stam1na, Beast In Black, Lost Society, Vesala, Kaija Koo ja Klamydia.
• Festivaalin kaikki lipputyypit avautuvat myyntiin
• Kuopiorock 29.-31.7.2021.

Savon suurin rokkijuhla ja nykyisin myös Suomen helteisimmäksi festivaaliksi tituleerattu Kuopiorock juhlitaan Kuopion Väinölänniemellä 29.-31.7.2021. Festivaali julkaisi kesän 2021 artisteja ensimmäisenä Suomessa jo keväällä 2020, kun esiintyjistä julkaistiin Suomen menestyneisimpiin yhtyeisiin lukeutuva ja sinfonisesta metallistaan tunnettu Nightwish sekä alankomaalainen female fronted metalin sanansaattaja Within Temptation. Nyt festivaalille julkaistaan runsaasti uutta ohjelmaa, artistien esiintymispäivät sekä avataan myyntiin kaikki mahdolliset myytävissä olevat lipputyypit lukuun ottamatta jo loppuunmyytyjä 3 päivän VIP-lippuja, 2 päivän VIP-lippuja ja lauantain VIP-lippuja.

PÄIVÄKOHTAINEN ESIINTYMISOHJELMA JULKAISTAAN ENNÄTYSAIKAISIN – ROKIN LAUANTAIN KRUUNAA NIGHTWISH

Kuopiorockin päiväkohtainen ohjelma julkaistaan tänä vuonna historiallisen aikaisin. Perinteisesti festivaalin päiväkohtainen ohjelma on julkaistu vasta keväällä, mutta poikkeusvuoden myötä Kuopiorock haluaa virittää juhlakansan juhlatunnelmaan jo hyvissä ajoin.

Festivaalin avajaispäivänä torstaina esiintyvät Within Temptationin lisäksi myös 30-vuotista uraansa juhliva, Kalevalasta ja suomalaisesta mytologiasta laulujansa ammentava Amorphis sekä parhaillaan uutta albumia työstävä ja jättimäisistä moshpiteistään tunnettu lemiläinen Stam1na. Perjantaina festivaalilla nähdään muun muassa Suomen suurin poptähti Antti Tuisku, viime keväänä Etsimässä Rauhaa -albuminsa julkaissut Vesala, koko kansan popkuningatar Kaija Koo sekä Vain Elämää -ohjelman tämän syksyn kaudella esiintyvän Vesku Jokisen punkyhtye Klamydia.

Kuopiorockin lauantaipäivä kruunautuu itseoikeutetusti Nightwishin konserttiin, mutta päivän aikana esiintyvät myös ruotsalainen, Elize Rydin kipparoima Amaranthe, kansainvälistäkin menestystä niittävä Beast In Black sekä tänä vuonna No Absolution -albuminsa julkaissut trashmetalyhtye Lost Society.

KAIKKI LIPPUTYYPIT JO MYYNNISSÄ, JÄLJELLÄ PIENI ERÄ VIP-LIPPUJA

Esiintyjäjulkaisujen myötä Kuopiorock avaa kaikkien lipputyyppien myynnin lukuun ottamatta jo loppuun myytyjä lipputyyppejä, joita ovat 3 päivän, 2 päivän ja lauantain VIP-liput.

”VIP-liput ovat menneet kuumille kiville. Iso osa Kuopiorockin VIP-lipuista on niitä, joita myytiin jo kesälle 2020, mutta jotka asiakkaat ovat sitten säilyttäneet itsellään tullakseen festarille vuotta myöhemmin. Se on todella hieno asia, kertoo että meidän asiakkaamme ovat todella sitoutuneita Rokkiin. Saimme avattua nyt syksyllä todella pienen erän noita 3 päivän vippejä myyntiin, ja ne menivät kaikki 10 minuutissa. Oli hurjaa!”, kommentoi VIP-lippujen menekkiä festivaalin tapahtumapäällikkö Allu Koskinen ja jatkaa:
”Nyt julkaisemme myyntiin loputkin VIP-liput: meillä on jäljellä enää pienet erät torstain ja perjantain päiväkohtaisia VIP-lippuja. Ne tulevat myyntiin Tikettiin ja Lippu.fi:hin. Niiden kanssa kannattaa oikeasti pitää kiirettä. Muita myyntiin julkaisemiamme pääsylippuja ovat normaalit 1 päivän liput, 2 päivän liput sekä kaikki Rokin oman leirintäalueen liput”.

TURVALLINEN JA VASTUULLINEN KUOPIOROCK

18. kertaa järjestettävä festivaali juhlii myös syntymäpäiviään. Alun perin festivaalin 18-vuotissynttäreitä olisi tarkoitus juhlia jo kesällä 2020, mutta nyt juhlat ovat siirtyneet vuodella eteenpäin. Kuopiorock on käyttänyt odotteluajan elämyksellisen ja vastuullisen tapahtuman suunnitteluun, jossa kiinnitetään huomiota juhlien niin henkiseen kuin fyysiseen turvallisuuteen, yhdenvertaisuuteen ja ekologisuuteen, jolloin tehostetaan esimerkiksi Rokin siivousta ja kierrätystä, pintojen ja alueiden puhtaanapitoa sekä erilaisia desinfiointimahdollisuuksia. Kuopiorock tulee jatkamaan myös Ekokompassityötä keväällä ja kesällä 2021 sekä tiivistää yhteistyötään viranomaisten kanssa, jolloin tapahtumaa suunnitellaan yhdessä viranomaisten ja asiantuntijoiden kanssa alueellisia ohjeita ja määräyksiä noudattaen.

Kuopiorockin turvallisuustoimenpiteisiin tulee kuulumaan myös yhteystietojen kerääminen osana lipunmyyntiä, jotta festivaali pystyy tiedottamaan mahdollisista tapahtumaan ja sen järjestämiseen liittyvistä muutoksista sekä informoimaan erityisesti turvallisuuteen liittyvistä seikoista mahdollisimman nopeasti ja avoimesti. Asiakastietoja ei tulla käyttämään markkinointitarkoituksiin, vaan niiden avulla palvellaan asiakkaita parhailla mahdollisilla tavoilla. Kuopiorockia tehdään yhdessä, ja meille on ensisijaisen tärkeää huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

KUOPIOROCK
29.-31.7.2021
www.kuopiorock.fi
@kuopiorock
#kuopiorock #rokkikuuluukaikille

ESIINTYJÄT
torstai 29.7.2021: Within Temptation, Amorphis, Stam1na
perjantai 30.7.2021: Antti Tuisku, Vesala, Kaija Koo, Klamydia
lauantai 31.7.2021: Nightwish, Amaranthe, Beast in Black, Lost Society

LIPUT
3 päivää 119 euroa
2 päivää 105 euroa
1 päivä Torstai 65 euroa
1 päivä Perjantai 65 euroa
1 päivä Lauantai 70 euroa

3 päivää VIP LOPPUUNMYYTY
2 päivää VIP LOPPUUNMYYTY
1 päivä VIP Torstai 135 euroa
1 päivä VIP Perjantai 135 euroa
1 päivä VIP La LOPPUUNMYYTY

Lasten päiväliput 15 euroa/päivä

MAJOITUS & LEIRINTÄALUE
Kuopiorockilla on oma leirintäalue Kuopionlahden kentällä. Leirintäalue on tarkoitettu vain festivaaliasiakkaille, ja siellä majoittuvalla tulee olla festivaalilipun lisäksi myös erillinen leirintäranneke. Kuopiorockin leirinnässä voi majoittua esimerkiksi autossa, karavaaniautossa, matkailubussissa tai teltassa. Jokaiselle majoitusvaihtoehdolle on myynnissä oma majoituslippu, jonka avulla takaamme esimerkiksi turvavälien toteutumisen sekä palvelujen sujuvuuden. Leirintäalueella asiakkaita palvelevat muun muassa wc-tilat, suihkukontit, nuotiopaikka ja leirinnän vastaanotto. Leirintäalue on vain Kuopiorockin asiakkaille, joten sinne ei ole pääsyä ilman festivaalilippua.

Caravanpaikka 50 euroa
Linja-autopaikka 75 euroa
Autopaikka 40 euroa
Telttapaikka 10 euroa

Leirintälippu 30 euroa

Tapahtumassa mukana