Dingo täydentää Kuopiorockin ohjelmistoa!

Dingo esiintyy Kuopiorockissa heinäkuussa 2024. Yhtyeeltä nähdään Vänärillä yksi kesän kuudesta erikoiskeikasta, joka kantaa nimeä Dingo: Nimeni on Dingo.

Ennennäkemättömään suosioon heti debyyttialbumillaan singahtanut Dingo viettää juhlavuotta! Ennätyksiä rikkoneen "Nimeni on Dingo" -levyn julkaisusta tulee kuluneeksi pyöreät 40 vuotta, minkä johdosta yhtye kiertää tiiviisti Suomea. Festivaalikesän kohokohtana nähdään kuusi erikoiskeikkaa, joilla kokoonpano soittaa esikoislevynsä tematiikan ympärille räätälöidyn setin.

Neumannin luotsaaman Dingon vaikutus suomalaiseen musiikkitantereeseen on ilmiömäinen. Bändin levyjä on myyty yli 500 000 kpl ja heidän nostattama dingomania on ollut vertaansa vailla. Emma-palkittu yhtye on inspiroinut myös tulevien sukupolvien uusia suomalaisia menestystarinoita. Heistä on tehty musikaaleja, kuunnelmia, kirjoja ja parhaillaan myös elokuvaa, joka ilmestyy loppuvuodesta 2024. Dingon livesuosio ei ole kadonnut vuosikymmenien aikana mihinkään, vaan he esiintyvät yhä edelleen täysille saleille.

Tutustu Kuopiorockin tähän asti julkaistuun ohjelmistoon ja osta festarilippusi pian! Etenkin Vip-lippujen kanssa suosittelemme toimimaan hyvissä ajoin ennen festivaalia, sillä ne ovat vuosi toisensa jälkeen hyvin suosittuja.

Tapahtumassa mukana